Online stomen van stoomgoed

Stap 1: Gordijnen, dekbedden, bankhoezen of donsjas stomen

Stap 2: Verzenden van het stoomgoed naar de Online StomerijU wilt graag uw gordijnen, dekbedden, bankhoezen of donsjas(sen) laten stomen. U kunt meteen de prijs berekenen door het type en aantal op te geven. U heeft meteen inzicht in de kosten die het reinigen van uw stoomgoed met zich meebrengt. U kunt bij sommige te stomen producten ook aangeven of u een extra beschermlaag wilt: de vuil- & waterafstotendbehandeling.

Twijfelt u over het berekenen van de prijs (bijvoorbeeld het aantal vierkante meters bij gordijnen)? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice (telefoon / e-mail).

Even een berichtje om door te geven dat we gisteren onze stoelhoezen hebben ontvangen en dat we erg blij zijn met het resultaat! Ik had nooit verwacht dat ze nog zo schoon konden worden :-). Het lijkt wel alsof we weer nieuwe stoelen hebben. Heel erg bedankt!

Mary-lene de Z, Houten - 8 januari 2015

Stap 2: Betaling & verzending

Stap 2: Verzenden van het stoomgoed naar de Online StomerijU kiest de door u gewenste verzendmethode. Als u geen kans ziet het stoomgoed af te geven bij het postkantoor kunnen wij het stoomgoed bij u thuis ophalen. Wij maken hierbij gebruik van de diensten van PostNL / Parcy. PostNL werkt met een tijdsindicatie van enkele uren (bv. 's ochtends tussen 09.00 uur en 12.00 uur). Indien u in een dunbevolkt gebied woont kan PostNL een ruimere indicatie geven (bv. tussen 09.00 uur en 18.00 uur). In dat geval is het wellicht beter om uw pakket op kantoor te laten ophalen.

Nadat u op de website uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld kunt u kiezen uit een betaling per iDEAL of zelf het openstaande bedrag op het gewenste moment overschrijven. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling & ontvangst van uw betaling. Wij hebben enkele tips over het inpakken en verzendklaar maken op een rijtje gezet.

Heel hartelijk dank voor de service en de behandeling van mijn Linteloo bankhoezen. Geweldig hoe mooi en schoon ze weer terugkwamen (prachtig ingepakt trouwens) na slechts een paar dagen en ook hoe bijzonder persoonlijk de begeleidende brief was. De zorg was aan alle kanten voelbaar. Mijn 14 jaar oude bank is weer als bijna nieuw en kan zo zeker nog jaren mee. Ik zal u zeker aanbevelen in mijn omgeving.

Judith F., Zaandam - 9 december 2014

U kunt natuurlijk ook uw stoomgoed naar onze winkel in Haarlem brengen en/of ophalen. En als u niet in de gelegenheid bent om uw stoomgoed te brengen of op te halen zorgen wij ervoor dat het stoomgoed op de juiste plaats terecht komt.

Stap 3: Gereinigd thuisbezorgd

Indien u gekozen heeft voor het ophalen en thuisbezorgen van uw stoomgoed worden deze opgehaald op het door u aangegeven postadres. Al het stoomgoed wordt door ons team op professionele wijze gereinigd en optioneel behandeld. U ontvangt binnen 4 werkdagen uw bankhoezen gereinigd thuis. Dát is de service van de online stomerij.

Bij deze mijn compliment , ik ben erg tevreden over het resultaat van onze gordijnen die ik heb laten stomen. Mooi schoon geworden, snelle service,keurig verpakt kreeg zelfs een mail dat het goed ontvangen was. Echt een adres om aan te bevelen bij anderen. Had hier geen ervaring mee maar zal zeker vaker gebruik maken van jullie diensten.

Petra Kemerink, Lemelerveld (ov) - 21 februari 2013

Meer informatie?
Heeft u vragen over het online laten stomen van uw stoomgoed? Bezoek de pagina met veelgestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat staan wij u graag telefonisch / per e-mail te woord.

Bereken online de prijs

Bereken de prijs voor het stomen van uw bankhoezen. Direct inzicht in de kosten en dus geen verrassingen.
U kunt betalen per overschrijving of iDEAL.

Bereken & bestel

Kwaliteit verzekerd

Bij de online stomerij bent u altijd verzekerd van:

  • Professioneel stomen * van uw bankhoezen
    * Lid van brancheorganisatie NETEX
  • Het thuis ophalen & thuisbezorgen van uw bankhoezen binnen 4 werkdagen
  • Mogelijkheid om uw bankhoezen water- en vuilafstotend te maken

Onze klanten overBankhoezenstomen.nl

Score: 9.6
(111 klantbeoordelingen)


Bekijk alle reviews ›

Direct advies

Bel voor een persoonlijk advies of stuur een naar onze klantenservice. 023 - 531 45 02

Onze winkel

Onze medewerkers staan tijdens de openingstijden (ma/vr 08.00 - 18.00 uur, zat. 09.00 - 14.00 uur) voor je klaar in Haarlem.